Genos international

Učinkovito izkazovanje čustvene inteligence ljudem ne pomaga le do večje učinkovitosti pri delu. Vpliva tudi na njihove osebne odnose – pomaga jim biti boljši partner, brat/sestra, starš, sodelavec in prijatelj.

Nagrajeni vprašalniki Genos temeljijo na znanosti, uporabljajo jih organizacije po vsem svetu, na voljo pa so v več kot 30 jezikih..

UPORABLJAJTE VPRAŠALNIKE, KI PRINAŠAJO RESNIČNE SPREMEMBE

S programom Genos lahko čustveno inteligenco razvijate na različne načine. Na voljo so vam preproste in tudi bolj zapletene rešitve za razvoj navdihujočih vodij, ki vam bodo pomagale motivirati zaposlene in ustvariti bolj zdravo in psihološko varno delovno mesto.

Vprašalniki za delovno okolje

Za razvoj posameznikov ali ekip v vseh vlogah

Vprašalniki za samooceno

Samoocena izražanja čustveno inteligentnih vedenj.

Vprašalnik Genos za 180° povratno informacijo

Povratne informacije o posameznikovem čustveno inteligentnem vedenju, ki jih podajo izbrani sodelavci..

Vprašalnik Genos za 360° povratno informacijo

Povratne informacije o izražanju čustveno inteligentnega vedenja, ki jo podajo različne skupine sodelavcev, na primer vodje, sodelavci in drugi..

Vprašalniki o vodenju

Za razvoj bodočih in uveljavljenih vodij

Vprašalnik za samooceno vodenja

Samoocena izražanja čustveno inteligentnih vedenj pri vodenju.

Vprašalnik Genos za 180° povratno informacijo

Povratne informacije o izkazanem čustveno inteligentnem vedenju vodje, ki jih podajo izbrani sodelavci..

Vprašalnik Genos za 360° povratno informacijo

Povratne informacije o izražanju čustveno inteligentnega vodenja, ki jo podajo različne skupine sodelavcev, na primer vodje, sodelavci in drugi.

Vprašalniki o prodaji

Za razvoj prodajnih strokovnjakov in ekip

Vprašalnik za samooceno prodajnega vedenja

Kako posameznik verjame, da izraža čustveno inteligentno prodajno vedenje, in v kolikšni meri meni, da je to pomembno.

Vprašalnik Genos za 180° povratno informacijo

Povratne informacije o izkazanem čustveno inteligentnem prodajnem vedenju, ki jo podajo izbrani sodelavci in/ali stranke..

Vprašalnik Genos za 360° povratno informacijo

Povratne informacije o izražanju čustveno inteligentnega prodajnega vedenja, ki jo podajo različne skupine sodelavcev, na primer vodje, sodelavci in stranke

Vprašalnik za selekcijo

Zasnovan za kandidate za zaposlitev

Vprašalnik za selekcijo

Najboljši pokazatelj, kako pogosto kandidat izraža čustveno inteligenco na delovnem mestu..

Vključuje intuitivni vodnik za vedenjski intervju, ki vam pomaga pri zaposlovanju na podlagi čustvene inteligence.

DOSEGAJTE REZULTATE, KI SPREMINJAJO ŽIVLJENJE

Z dodatnimi poročili, programi in edinstvenimi učnimi izkušnjami boste pridobili dodatno vrednost in ustvarili pogoje za še uspešnejši razvoj čustvene inteligence za svoje ljudi in organizacijo.

Skupinska poročila za razvoj čustvene inteligence ekipe.

S tem poročilom boste dobili vpogled v čustveno inteligenco celotne ekipe, kar vam bo omogočilo bolj osredotočeno razpravo in spodbujanje razvoja ekipe.

Interaktivna digitalna poročila, ki spodbujajo individualno učenje in rast.

Interaktivna digitalna poročila, Genos Digital vsakemu udeležencu ponudi priložnost, da razišče in razume svoje rezultate ter dobljene povratne informacije preoblikuje v uporabne akcijske korake. Uporabite ga lahko za izboljšanje učenja in omogočanje stalnega razvoja posameznika.    

Učni programi za podporo razvoju čustvene inteligence

Učenje lahko nadgradite z učnimi programom za vodenje, prodajo ali dobro počutje. Programi Genos so zasnovani tako, da krepijo čustveno inteligentne veščine, in so prilagojeni specifičnim potrebam.

Indeks čustvene kulture vam omogoča, da razumete, kako se počutijo vaši zaposleni..

To zmogljivo in preprosto orodje vam bo pomagalo bolje razumeti, kakšna je čustvena kultura vaših ekip in organizacij, ter vam pomagalo pripraviti bolj relevantne strategije za učenje in razvoj, da bi zadovoljili potrebe ekip in organizacije ali merili njihov napredek.

ZAKAJ JE MODEL GENOS EDINSTVEN?

Za razliko od vseh drugih orodij na svetu Genos ocenjuje vedenje na dva načina:

  • kako dobro posameznik izraža čustveno inteligentno vedenje na delovnem mestu;
  • kako pomembno je, da ga izraža za njegove sodelavce.

Orodje Genos se torej osredotoča na izraženo vedenje, otipljivo čustveno inteligenco in raziskuje, kako se posameznik vede v svoje delovnem okolju/vlogi.

Poročila poleg tega vsebujejo tudi opisne komentarje ocenjevalcev in prikazujejo, kam se udeleženci uvrščajo glede na splošno populacijo.

Vprašalniki Genos gledajo izražanje vedenja v delovnem okolju na podlagi nagrajenega modela čustvene inteligence, ki zajema šest čustveno inteligentnih kompetenc. Gre za veščine in vedenja, ki jih je mogoče meriti in opazovati..

Vprašalnik Genos je dobil priznanje s strani Konzorcija čustvene inteligence za raziskovanje čustvene inteligence v organizacijah (The EI Consortium for Research on Emotional Intelligence in Organisations).

Vprašalniki Genos so podprti s številnimi objavljenimi in recenziranimi raziskavami ter presegajo vse standarde psihometrične zanesljivosti in veljavnosti.

CERTIFICIRANJE ZA RAZVOJ ČUSTVENE INTELIGENCE

Postanite certificirani Genosov praktik za čustveno inteligenco in pripeljite prednosti orodja Genos EI v svojo organizacijo.

Kaj lahko pričakujete: